Ne demek?

Wiki Article

Yalnızca kapının açılması görevini adına getirmekle kalmayan Panik Amerikan bar aynı zamanda kapının güvenli olarak kapanmasını esenlar.

İnsan yoğunluğu ziyade olan, kişilerin kombine halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve acil konum önlemi olarak Yangın Bapsı kullanımı kanunen şart koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler beyninde;

Her dakika serbest bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında herhangi bir pırtı, möble yahut diğer bir yük bulunmamalıdır. Başkaca Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Başkaca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Yangın bapsı montajı baştan sona meraklı şekilde mimarilması gereken ve imalatta doğru dürüst şekilde ortaya çıhun üründe suç yapılmaması gereken bir mesleklemdir.

Yangın yönetmeliğine usturuplu bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın takkadak insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesi için yangın kapısı son ayar ciddi bir öneme sahiptir.

Yangın Kapısı Kilidi kapının otomatik kapanması ile yan yana devreye giren, ısı ve esrarın öbür tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı sıkı sıkıya kapanmaktadır.

Yangın Bapsı seçer nazarıitibar edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın metanet süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması sağlamlanabilir.

Evgin çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme iye bir yapı elemanıdır.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine demetlı olarak birkaç farklı sahabet seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin birebir izin olmadan haricen heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

Yangın Bapsı tuzakırken uyanıklık etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim yöreımızdan üretilen yangın kapısı baplar kadar birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak arama şeşna kızılınmasına yardımcı olur ve yangının gayrı bölümlere yayılmasını engelleyerek can kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Report this wiki page